L’Alcalde d’Ontinyent mostra la seua indignació davant les manifestacions de Juan Puchades

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha acusat Juan Puchades, president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, de ser un “desagraït” per atacar el mateix Govern Municipal que ha evitat que el fem dels 34 municipis de la comarca es quedara al carrer degut a la vaga anunciada pels treballadors del servei: “A més de ser políticament incompetent, Puchades és un desagraït perquè ell sap perfectament que si Ontinyent no haguera avançat els 162.000 euros, el fem no s’haguera replegat esta nit”. L’alcalde d’Ontinyent s’ha mostrat “molest i sorprés” per unes paraules que ha qualificat de “desafortunades” i “impròpies” del president d’una mancomunitat que “està en quebra tècnica per culpa de la seua gestió i la dels seus companys de partit”, ha afegit.

L’alcalde d’Ontinyent considera que Puchades és “molt atrevit i fa un flac favor als veïns de la comarca” quan ix a criticar “no sols al Govern que ha evitat la vaga del fem, com han reconegut els treballadors de Recisa, sinò al poble que sosté econòmicament la mancomunitat”. Jorge Rodríguez ha recordat que “la vaga era un problema per a Ontinyent, però no ocasionat per Ontinyent, sinó pel seu President actual, Juan Puchades, i l’anterior, Filiberto Tortosa, que per no fer bé la seua feina han creat un problema que ens vam prestar per a resoldrem perquè pensem que els veïns d’Ontinyent i la comarca, que han pagat la taxa, no tenen la culpa”, ha afegit.

Davant d’açò, afegeix l’Alcalde d’Ontinyent, Puchades, en lloc de fer la feina per la qual els seus companys del PP de la comarca el van triar, critica el Govern de la ciutat que més ha apostat per resoldre el problema de la vaga”. En paraules de Jorge Rodríguez, “més enllà de les paraules de Puchades, que el retraten, hem d’estar satisfets que gràcies a les gestions del Govern d’Ontinyent s’haja evitat la vaga de la recollida del fem i els treballadors vagen a cobrar les seues nòmines”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …