del tros al plat
Home > Vall d'Albaida > Agullent > L’Ajuntament projecta l’ampliació de les dependències de la Policia Local d’Agullent

L’Ajuntament projecta l’ampliació de les dependències de la Policia Local d’Agullent

L’Ajuntament d’Agullent durà endavant un projecte de millora i ampliació de les dependències de la Policia Local d’Agullent amb l’objectiu de fer-les més funcionals i més adients tant per a l’atenció personalitzada del veïnat, com per a les necessitats dels propis agents.

L’actual retén està ubicat a una planta baixa de 13m2 ubicada a un lateral de l’edifici de l’ajuntament, amb accés directe des del carrer. El projecte planteja una redistribució d’espais i la incorporació per al retén de dependències annexes, de manera que el nou retén tindrà una superfície total de 41m2. Aquests metres es distribuiran en diversos espais: una sala d’usos múltiples amb casellers, i una altra sala dividida amb una mampara de vidre, on en una part hi haurà l’espai destinat a l’atenció ciutadana, i en l’altra un despatx. Segons ha explicat Jesús Pla, alcalde de la localitat, “l’actuació permetrà d’una banda millorar el servei d’atenció als veïns, ja que es comptarà amb un espai específic per aquesta finalitat, i d’altra modernitzar les instal•lacions i millorar les condicions de treball dels agents”.

Aquestes obres, pressupostades en 12.000€, s’executaran després de l’estiu a càrrec del Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana. Part d’aquesta partida es destinarà a la climatització dels locals i a la renovació del mobiliari del retén, de manera que les instal•lacions quedaran completament renovades. Actualment el cos de la Policia Local d’Agullent compta amb cinc agents.

Font: Ajuntament d’Agullent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent

Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d’actualitat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es posa en marxa la comissió tècnica que prepararà el 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent

El Govern d’Ontinyent ha posat ja en marxa la comissió tècnica que prepararà durant el …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *