728x90px covid-aj-onti-01

L’acondicionament de la Vila ja és una realitat

Els socialistes d’Ontinyent han agraït al portaveu del PP local, Filiberto Tortosa, les seues paraules d’elogi per a les obres impulsades pel Govern d’Ontinyent al solar existent entre els carrers Trinitat i Callarís, on l’executiu que dirigeix Jorge Rodríguez ha previst la creació d’una zona d’esplai i aparcaments.
El representant del PP, Filiberto Tortosa, a la seua visita a les obres realitzades les ha qualificat de “necessàries. Mitjançant aquestes obres s’enjardinara i s’adequarà un espai ubicat per a ús públic, en l’actualitat molt degradat”. També ha valorat les millores de la xarxa d’aigua potable i renovació del paviment en diversos carrers de la Vila.
Des del grup socialista s’ha recordat a Tortosa que els 70.000 euros que aporta la Diputació a aquest projecte, i que han estat assignats a aquestes obres per decisió municipal, són una quantitat “un poc menor” als 3 milions d’euros que la Generalitat s’havia compromés a invertir per construir 25 VPO en aquest espai, un acord inclòs dins del Pla d’Habitatge i Rehabilitació 2009-2014 que el Consell va anul•lar unilateralment a finals de 2013.
De la mateixa manera, des del PSPV-PSOE s’ha valorat positivament que Tortosa per fi es digne a visitar el barri de La Vila, on sent ell regidor d’urbanisme el govern del PP va decidir no fer cap inversió amb els més de 20 milions d’euros que van gestionar dels plans “ZP” i “Camps”. Per altra banda, els socialistes han animat a Tortosa a reprendre el seu recorregut per La Vila visitant les obres que l’Ajuntament està executant al Carrer Església, finançades amb 250.000 euros de recursos propis davant la sequera inversora de les administracions del PP als ajuntaments.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els valencians demostrem un major compliment del confinament que la resta d’Espanya

L’anàlisi de mobilitat de la xarxa de telefonia mòbil mostra que els valencians i les …