Home > Destacat > El segon premi de la Grossa de Nadal cau a Bocairent

El segon premi de la Grossa de Nadal cau a Bocairent

A les 11:21 hores del matí es cantava el primer dels tres grans premis de la Loteria de , el segon , que reparteix 1.250.000 euros per sèrie.

El número premiat ha sigut el 04536, que ha caigut a diverses localitats valencianes, entre elles , a la Vall d’Albaida.

El premi ha estat molt repartit a les províncies de València i . Entre els municipis agraciats estan les ciutats de València i , així com Alaquàs, Algemesí, Torrevieja, Benidorm, Jalance, Xàbia, l’Alfàs del Pi, Orihuela, , Torrevieja, Sant Vicent del Raspeig, Requena, Montanejos, Paterna, Torrent o Llombai.

Posteriorment s’han conegut els altres dos grans premis. A les 11:57 hores eixia la Grossa, amb 4.000.000 d’euros a la sèrie. Aquest any ha tocat amb el número 66.513, repartit íntegrament a la ciutat de Madrid.

Minuts després, a les 12:02 del migdia, era el torn del tercer premi, amb 500.000 euros a la sèrie, per al número 78.748. Aquest premi ha estat repartit íntegrament a la localitat de San Adrián, a Navarra.

Relacionats

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Ontinyent i Albaida veuran reduïda la ràtio en les aules de 3 anys el pròxim curs

La Conselleria d’Educació prepara un descens de la ràtio en aules d’infantil (3 anys) per …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *