El CLJO posa en marxa la campanya “#obrimelconsell2015” 

 Els joves disposen tot l’any d’assessorament gratuït d informació juvenil, d’estudis, legal i psicosexual, a més de l’organització d’activitats de tot tipus

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) ha posat en marxa la campanya “#obrimelconsell2015”, per la qual es dona difusió als serveis que es presta al llarg de l’any als i les joves de la ciutat. En concret, els joves de 14 a 30 anys disposen tot l’any d’assessorament gratuït d’informació juvenil, d’estudis, legal i psicosexual, a més de l’organització d’activitats de tot tipus amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Al marc d’esta campanya, representants del CLJO estan visitant esta setmana els centres educatius de la ciutat per difondre tota esta oferta, repartir les “agendes joves” que s’han editat, així com seguir donant difusió al CD “el So d’Ontinyent” que recull una mostra del treball dels grups musicals locals. Així mateix, hui tenia lloc una roda de premsa a la qual el regidor de Joventut, Pepe Pla, destacava la importància “de difondre entre els nostres joves quins serveis tenen a la seua disposició, per tal que puguen aprofitar-los al màxim”, agraint la col·laboració de les persones que presten els serveis d’assessorament gratuït. Pla aprofitava també per felicitar el Presidnet del CLJO Natxo Mollà per la seua inclusió a la Comissió Permanent del Consell de la Joventut del País Valencià.

Antoni Ferrero, de l’empresa AF Advocats, és el responsable d’oferir per segon any consecutiu el servei d’assessorament legal: Qüestions legals i laborals derivades de situacions com el lloguer d’un pis d’estudiants, la venda d’un ciclomotor, els primers passos de cara a crear una empresa o denúncies, són alguns dels aspectes en que l’assessor pot orientar els dimarts de 18:00 a 20:00 hores, amb cita prèvia.  L’assessorament d’estudis serà ofert per primera volta per la psicòloga Xaro Guerola, que resoldrà dubtes en matèria de formació (cicles formatius, graus superiors, capacitació de llengües, accés a la universitat) així com tècniques per millorar en la recerca de feina. Aquest servei es presta dimarts i dijous de 17.30h a 20.30h i dimecres de 18h a 20h.

De l’ Assessorament psicosexual s’encarrega el tècnic municipal de la matèria, Xavier Marian,  que presta atenció tots els divendres de 19:00 a 20:00 hores per tractar qüestions com els mètodes anticonceptius, mètodes preventius de les malalties de transmissió sexual i educació en la pràctica sexual del jove.

Finalment, la tècnica del CLJO, María Fuset, es la responsable del servei d’informació juvenil sobre jornades i tallers, cursos, beques, premis i concursos, voluntariat, cultura, oci i temps lliure, creació d’associacions juvenils, etc, dilluns i dimecres de 9.30h a 14h, dimarts de 16.30h a 20.30h i divendres de 16h a 19h. A més, al CLJO es tramita els carnets d’alberguista, estudiant i professorat internacional i el carnet jove,  s’organitzen activitats com xerrades, concursos la Pasqua Jove o el Nadal Jove, que estan reflectides en l’Agenda Jove que ara s’està repartint.

Tal com explicava María Fuset, “per aconseguir l’agenda només cal acudir a la seu del CLJO i aportar una idea de joventut”, recordant que tota la informació actualitzada d’activitats, tallers, etc., que es realitzen es pot consultar a la plana web www.joventutontinyent.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El col·legi Pureza de Maria crea viseres per donarles als sanitaris

El col·legi Pureza de Maria d’Ontinyent s’ha sumat també a fer accions voluntàries per lluitar …