Home > Economia > Empreses i comerços > Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” culmina amb el lliurament de 2350 euros en xecs-regal

Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” culmina amb el lliurament de 2350 euros en xecs-regal

El d’ acollia aquest dilluns l’acte de lliurament de 47 xecs-regal valorats en 2.350 euros als guanyadors de la campanya “Comprar en a Ontinyent té ”, iniciativa impulsada pel Govern d’Ontinyent amb la col·laboració de les de comerciants per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “”.

L’acte era presidit pel coordinador de política econòmica, , que destacava la importància del xicotet comerç “proper i de qualitat” per dinamitzar la ciutat i la seua economia. L’acte comptava també amb la presència de reprsentants de diverses associacions de comerciants de la ciutat.

Úbeda recordava que l’objectiu de la campanya era fomentar el comerç local durant Nadal, “i la millor prova de que açò s’ha aconseguit són tots estos guanyadors i sobretot les més de 35.000 butlletes que optaven a estos premis, que es van dipositar als 119 establiments participants”. En total, 47 xecs-regal per valor de 50 euros, a gastar en qualsevol dels comerços participants a la campanya inserida a una nova edició de “Ontinyent Il·lusiona”, que ha donat cabuda a desenes d’activitats estos nadals.

Relacionats

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Conselleria executa millores en la rotonda de Caputxins i les seues connexions amb la CV-81

La Conselleria d d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha executat aquest dimarts obres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *