28/03/2024 - 15:07

El Martínez Valls bàsquet tanca la primera volta sent líder

El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet continua imparable. L’ESET ONTINET jugava el passat diumenge l’últim partit de la primera volta, i ho feia guanyant al CB JORGE JUAN. Amb aquesta victòria els d’Ontinyent reafirmen el seu lideratge a la classificació.

A l’encontre l’ESET ONTINET arribava amb dues baixes, la de Pablo Rosselló, que continua lesionat i no s’incorporarà al joc fins a gener, i la de Joan Canalejas, per indisposició. Per això, l’entrenador, Nico Sánchez, reforçava el conjunt amb dos jugadors de l’equip junior, Juan Micó i Nelo Ramos, que debutaven amb el primer equip.

El partit començava amb un parcial favorable d’11-2, després el rival va despertar i el primer quart acabava amb un 18-14 al marcador. Des del primer moment, l’ESET ONTINET va dominar el partit, arribant al descans amb 42-24. A la segona part, el tercer període va ser en el que menys van anotar els del Martínez Valls,  quedant el marcador per 55-35. En l’últim quart, un altre parcial favorable de 12-0, va terminar de decantar l’encontre, que finalitzava per 71-43.

Ara, aquest dijous el sènior A s’enfrontarà al SERVIGROUP BENIDORM, en el que serà el primer partit de la segona volta i l’últim abans de les vacances de Nadal. L’encontre serà a les 20.30 hores, al Poliesportiu Municipal.

Partit decisiu per al sènior femení

El sènior femení ESET ONTINET viatjava el passat diumenge a Moixent, on guanyava per 40-54. La major intensitat de l’equip del Martínez Valls feia que el partit es decantara a favor seu. A més, va ser un partit molt emotiu, ja que era l’últim joc de la temporada per a Inés Belda, qui per estudis marxa als Estats Units. La pròxima cita del sènior femení serà el pròxim dissabte a les 17.30 hores al Poliesportiu Municipal. Un encontre, amb l’ENGUERA BASKET, que serà decisiu, ja que si resulten guanyadores passarien a jugar el Campionat Autonòmic.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa