medieval2020
Imatge d'arxiu

Adequaràn la pista coberta del Martínez Valls

La regidoria d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, el Col.legi Públic Martínez Valls i el Club de Bàsket Martínez Valls estan procedint a la remodelació de la pista coberta d’aquest centre, que utilitza tant l’alumnat del mateix com l’equip de bàsket. Segons destacava el ponent d’esports, Pepe Pla, “del que es tracta es de fomentar l’esport de base, i per això aquesta pista havia d’estar en les millors condicions possibles”.

La pista es relliscava, cosa que resultava un problema per la pràctica esportiva, pel que s’ha procedit a cobrir-la amb un nou material antilliscant, i ara només queda pendent el pintat de les línies per practicar diverses modalitats, principalment bàsket. El cost de l’actuació ha estat de 8.600 euros, dels que el 42% l’ha aportat l’Ajuntament d’Ontinyent, el 29% el Col.legi Públic Martínez Valls i el 29% restant el Club de Bàsket Martínez Valls. A banda de l’aportació econòmica, el consistori ha aportat la direcció de l’Oficina Tècnica per a dur a terme les obres. Esta col.laboració ha estat realitzada gràcies a un conveni que, en paraules de Pepe Pla, “es un exemple de com es deuen fer les coses en estos temps de crisi, aportant entre tots i fent les gestions oportunes per salvar les dificultats i poder dur a terme les demandes de la ciutadania”.

El director del col.legi, Josep Manel Andrés, destacava que esta actuació “era una demanda de fa anys, que hem pogut fer realitat comptant amb l’ajuda de l’Ajuntament, qui també ens ha recolzat en una altra obra que teniem pendent des de fa temps, com era cobrir el pati infantil del centre amb grava”. Segons Andrés, la pols que s’alçava de la terra d’aquest pati provocava molèsties respiratòries a alumnat i professors, a més de problemes als equipaments informàtics i electrònics del centre. En aquest cas, el col.legi ha assumit el cost de la grava, i la regidoria d’Educació ha aportat la ma d’obra que s’ha encarregat de repartir-la pel pati, que ja està sent utilitzat per l’alumnat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Dos pòdiums en la fase autonòmica del campionat d’Espanya per al CD Ontinyent

Dissabte passat el club esportiu Ontinyent gimnàstica rítmica es va traslladar fins a la ciutat …