Home > Esports > 180 atletes discapacitats participen en un encontre esportiu a Ontinyent

180 atletes discapacitats participen en un encontre esportiu a Ontinyent

180 atletes amb discapacitat psíquica, procedents de xx centres ocupacionals de la han participat hui a en la V Trobada d’ 2014-2015 de , la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la . L’activitat, coordinada pel Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” d’Ontinyent, tenia lloc al de la ciutat, on es donaven cita entre les 12:00 i les 14:00 hores prop de 300 persones, entre participants, acompanyants i organització.

Han tingut lloc més de 20 proves oficials i adaptades, competicions com ara curses de distància, en cadira de rodes manual, elèctrica, salt de longitud sense carrera, llançament de pes, de softball o relleus, assistint al lliurament de medalles l’Alcalde d’Ontinyent, , i els regidors Joan Gilabert, , i . La jornada finalitzava amb un dinar de germanor, destacant-se des de l’organització la importància d’activitats com aquesta per aconseguir la normalització i integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, així com per demostrar a la societat que ells i elles també poden gaudir de l’esport amb el mateix entusiasme que qualsevol altra persona.

Relacionats

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Comencen les obres de la pista d’atletisme del poliesportiu d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat ja les obres de renovació de la pista d’atletisme del poliesportiu …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *