728x90px covid-aj-onti-01
Treballs amb el pla d'Ocupació d'Ontinyent - 20116

Ontinyent obri el termini per optar a 6 llocs de treball per a majors de 55 anys

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per optar a 6 llocs de treball per a majors de 55 anys durant 6 mesos. Es tracta d’una convocatòria inclosa dins el Pla d’Ocupació 2017-2018 de la Diputació de València, al que participa el consistori ontinyentí, i que articula la selecció de personal a través del SERVEF, on les persones interessades s’hauran de presentar abans del proper 1 de març.

Es tracta de la primera de les dues convocatòries que es faran enguany dins d’aquest Pla, que té com a objectiu ajudar als demandants d’ocupació majors de 55 anys a recuperar les seues expectatives de jubilació, i que al cas d’Ontinyent compta amb una financiació de 140.000 euros de la Diputació de València i 10.000 de l’Ajuntament. En concret, en esta primera convocatòria, el pla permetrà contractar durant un període de 6 mesos a 3 oficials d’obra, 1 pintor, 1 conserge i 1 ajudant de cementeri.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que el pla “respon a la necessitat d’ajudar a aquestes persones que quan arriba el moment de jubilar-se, veuen minorada la quantia de les seues pensions al no cotitzar a la Seguretat Social en els anys previs a la jubilació. És un sector en clar perill de caure en l’efecte descoratjament, i que a més compten amb càrregues familiars que dificulten la seua mobilitat laboral”, manifestava.

El regidor de Personal, Joan Sanchis, explicava que “és un nou granet de sorra per ajudar a les persones i al mateix temps millorar els serveis al ciutadà, una nova acció que ens arriba de la mà de la Diputació, a la que agraïm la seua sensibilitat amb els municipis”, manifestava. Les persones beneficiàries, sempre majors de 55 anys, hauran de presentar-se a les oficines del SERVEF abans del 1 de març i adaptar la seua demanda de treball a l’oferta presentada, podent ampliar-se la informació al propi SERVEF i al Departament de Promoció Econòmica.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

El servei d’atenció d’Ontinyent supera les 430 intervencions

El servei d’atenció a la gent gran o amb mobilitat reduïda posat en marxa per …