728x90px covid-aj-onti-01

Ontinyent impulsarà la creació d’empreses TIC amb el “Xec d’Innovació”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat en l’última sessió plenària l’ordenança reguladora de les ajudes per a la posada en marxa d’activitats innovadores i emergents a través del “Xec d’Innovació”. Estes noves ajudes volen afavorir la creació d’empreses relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la ciutat.

Esta mesura que va anunciar l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, durant el Fòrum I+T, era explicada aquest dijous a l’empresa Ontinet pel primer edil i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, en una visita a les instal·lacions d’esta empresa. Rodríguez explicava que  “el model econòmic principal d’Ontinyent no és la tecnologia. No som Silicon Valley, però considerem estes noves ajudes importants per incentivar un sector econòmic que davant les tendències econòmiques actuals és estratègic per al futur de les nostres ciutats”, incidia.

Esta nova ajuda que s’inclou dintre del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació també vol complir els objectius que Ontinyent té al ser membre integrant de la xarxa “INNPULSO”, entre els quals es troben l’aplicació de polítiques locals innovadores i potenciar les actuacions en matèria de ciència i innovació.  Estes noves ajudes permetran subvencionar fins al 75% de les despeses amb un límit màxim de 5.000€ per persona beneficiària aquelles activitats, segons consta a l’ordenança reguladora d’aquestes ajudes, on els processos de producció estiguen caracteritzats per la utilització intensiva de mitjans de nova tecnologia, generen ocupació així com un alt valor afegit i aposten per la sostenibilitat.

Per la seua part, Úbeda, explicava que “esta mesura ens permet continuar impulsant la col·laboració públic-privada que ha quedat ben palesa en el treball conjunt que han vingut fent als últims 7 anys l’Ajuntament i el Clúster Innovall per afavorir la innovació, la cooperació i la internacionalització de les nostres empreses”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Arriba un quart vol amb material sanitari per a la CV

Un nou avió amb material sanitari encarregat per la Generalitat va arribar ahir al migdia …