Nou Consell de Comerç i Gastronomia per a Ontinyent

L’impuls a la promoció econòmica pel que es ve treballant a Ontinyent compta ja amb una nova eina: el nou Consell de Comerç i Gastronomia, que el Govern que lidera Jorge Rodríguez va incloure entre les propostes electorals que es volien fer realitat als 100 primers dies de la legislatura, i que tindrà la propera setmana la seua primera reunió.

El coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i la regidora de Comerç, Sayo Gandia, coincidien en destacar que el nou consell sectorial “canalitzarà esforços amb l’objectiu comú de posar en marxa i potenciar la marca Ontinyent, que es de totes i tots”, destacaven. Úbeda i Gandia presentaven hui el nou consell acompanyats de representants d’algunes de les 11 entitats i associacions que formaran part inicialment d’aquest nou òrgan de participació, i que al seu torn integren a centenars d’establiments i empresaris.

Pablo Úbeda apuntava que el Consell de Comerç i Gastronomia “va a ser un òrgan de participació ciutadana, assessorament, consulta i opinió, un punt de debat i encontre entre les associacions i també amb l’Ajuntament”, assenyalava.

Sayo Gandia explicava que s’ha convidat a formar part del consell a totes les associacions de comerciants de la ciutat (Comerç In, SOC, i les associacions comerciants del Llombo i del barri de Sant Rafel); a l’associació d’hostelers AHVAL; la Cooperativa Vinícola Onteniense; l’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesanals; l’Associació de Forners; l’Associació Cultural Foc i Cassola i representants dels diferents mercats. La regidora exposava que “és un consell obert, al qual podrà integrar-se qualsevol entitat que ho considere oportú si compleix amb els requisits que consten als estatuts que el regiran”, manifestava. Gandia afegia que el Consell de comerç i Gastronomia també generarà sinèrgies amb altres sectors com ara el turisme, la cultura, l’agricultura o el medi ambient; i es mostrava “molt satisfeta” del suport i entusiasme mostrat pels diferents col·lectius a les primeres reunions mantingudes per a presentar-los el projecte.

Des de l’Associació de Comerciants de Sant Rafel, Jorge Vidal es mostrava esperançat per la posada en marxa d’un consell “que esperem que servisca per dinamitzar Ontinyent i projectar els nostres productes”; Amparo Boscà, de Comerç IN, apuntava que “en els últims 4 anys s’han fet moltes accions en matèria de comerç i s’han mantingut moltes reunions amb l’Ajuntament, ja hi havia una gran comunicació però ara va a estar més organitzada i facilitarà una major coordinació entre les campanyes”; mentre que la presidenta de l’Associació de Comerciants del Llombo, Rosario Pla, incidia en què “amb la supervisió i ajuda de l’Ajuntament, les associacions podem anar en bona direcció i fer d’Ontinyent un lloc millor treballant junts”.

El Consell de Comerç i Gastronomia es constituirà a principis de la setmana que ve, i tot i que està previst que s’establisca una periodicitat mínima d’una reunió al trimestre, la intenció, apuntava Pablo Úbeda, “es que siga un consell dinàmic, que ara en posar-se en marxa va a tenir moltes reunions, i que a més sempre estarà obert a ser convocat quan ho demane qualsevol dels membres, perquè el que volem es que siga un consell viu que realment ajude a dinamitzar l’economia de la ciutat”, concloïa el coordinador de Política Econòmica.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …