La pròxima setmana obri l’oficina municipal per assessorar als afectats per els pluges

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat l’obertura d’una Oficina d’Assessorament a les persones afectades per l’històric episodi de pluja a la ciutat i el seu terme. Esta oficina canalitzarà la informació sobre les gestions a realitzar davant entitats i administracions per tal d’aconseguir ajudes públiques, i estarà oberta del 25 de setembre al 8 de novembre a la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 hores.

Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment per a la ciutadania, “ja que Ontinyent una volta més ha actuat des de la unió i el treball colze a colze front a les adversitats. Cal agrair a tota la gent que ha treballat sense descans per recuperar la normalitat, i especialment a la ciutadania que ha actuat de manera exemplar i des de la comprensió davant una situació d’emergència on devíem prioritzar per atendre primer a les persones i després sobre els bens”, manifestava.

L’obertura de l’oficina coincideix amb el període de 45 dies naturals que s’obrirà una volta el Consell aprove aquest divendres el decret que ja va anunciar a Ontinyent el President del Consell, Ximo Puig, per tal de canalitzar les ajudes als municipis. Cal recordar que el Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous en sessió extraordinària una proposta de l’alcalde per tal de demanar formalment la consideració de “zona greument afectada per una emergència de protecció civil”, la coneguda com a “declaració de zona catastròfica”, declaració que facilitaria l’arribada d’ajudes tant per al sector públic com privat per part del Govern d’Espanya.

L’alcalde també advertia que tota aquella persona que tinga assegurança sobre els seus bens “que ho notifique a la seua companyia i no espere a les ajudes públiques, perquè estes no cobriran els danys que ja estan assegurats”, explicava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple d’Ontinyent aprova per unanimitat el conveni amb ATEVAL per desenvolupar un Clúster Sanitari del sector tèxtil i afins

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat de tots els grups el …