Recisa, empresa associada a COEVAL, obté el certificat en EMAS III

Per a Reciclados Integrales S.A.(Recisa), empresa associada a la Confederació Empresaial de la Vall d´Albaida(COEVAL) es fonamental poder controlar i reduir cada vegada més, l’impacte ambiental de les  activitats en l’entorn. Per això, des de fa 11 anys,  disposa d’un sistema de gestió ambiental (SGMA) ISO 14.001, que amb el seu certificat garanteix el dit compliment.

Però en el seu afany de superació, buscant sempre la millora contínua dels nostres serveis i respectant al màxim el medi ambient van decidir implantar un SGMA molt més exigent que l’actual denominat EMAS III. Després d’un any d’intens treball s’ha obtés el certificat el 29 d’agost de 2019 per a tots els serveis que presta: arreplega i transport de residus urbans a centres de transferència, neteja viària, neteja d’edificis públics i privats, serveis de jardineria i transferència de residus urbans.

A hores d’ara, existeixen 45 empreses a la Comunitat Valenciana que compten amb este distintiu i d’elles 4 corresponen al nostre sector d’activitat, sent només 3 les d’origen valencià. Per això, cal posar en valor l’important esforç dut a terme per la mercantil, per a poder obtindre este reconeixement.

S’han definit un nombre més gran d’objectius i indicadors ambientals, sent estos més exigents que els anteriors i s’ha augmentat la freqüència del seu seguiment. També s’ha fet una comunicació del comportament ambiental de l’organització a les parts interessades, tant internes (comunicats) com externes (pàgina web) . Finalment, s’ha realitzat una Declaració Mediambiental del període gener 2018- desembre 2018 que resumis totes les actuacions ambientals dutes a terme i els seus èxits durant l’any de referència.

Tots estos esforços i inversions de Recisa no tenen sentit si no es pensa verdaderament en la transició del model econòmic lineal cap al model d’economia circular. Per això, és molt important controlar tots els aspectes ambientals de cara a la disminució i eliminació de les possibles afeccions al medi ambient i la reducció del consum de recursos naturals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …