Ontinyent participarà al programa “Se digital y lánzate”

Fins a 150 empresaris i emprenedors d’Ontinyent poden sumar-se des de hui a “Se Digital”, un programa gratuït de foment de les habilitats digitals en emprenedors que permet ampliar coneixements sobre oportunitats de negocis en línia, posicionament web, legalitat a internet o formes de finançament de projectes a la xarxa.

La iniciativa es posa en marxa gràcies a l’acord entre l’Ajuntament, l’Escola d’Organització Industrial EOI del Ministeri d’Indústria i Orange, entitats aquestes últimes a través de les quals s’articula un projecte que pretén preparar a 7.000 persones a Espanya en aplicació de les noves tecnologies al desenvolupament i dinamització dels seus negocis. Municipis com Salamanca, Las Rozas, Getxo, Leganés, Avilés o Gijón, entre d’altres, també s’han sumat al projecte.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la utilitat de la iniciativa “per contribuir a millorar la competitivitat de les nostres empreses, afavorint així l’ocupació i la retenció de talent. Amb aquest programa, el primer que anem a realitzar des de la nova Oficina de l’Emprenedor, donem un nou pas en l’aposta del Govern d’Ontinyent per la gestió innovadora i l’impuls a iniciatives modernitzadores, una línia en què es treballa des de 2011 i que va servir perquè la ciutat fos designada l’any passat com una de les 56 Ciutats de la Ciència i la Innovació d’Espanya reconegudes pel Ministeri d’Economia i Competitivitat”, manifestava.

Per aquesta raó, l’Ajuntament anima la ciutadania a participar en un curs online gratuït de 20 hores que obri hui la seva inscripció a través de la plana web https://sedigitalylanzate.es/ , que inclou més de 23 píndoles de formació i tests, així com fòrums de debat i una comunitat online per als participants de tot Espanya. Des d’EOI Mediterrani, Fernando Garrido destacava “la sensibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent i del regidor Pablo Úbeda amb la importància de les noves tecnologies, que poden ajudar molt al foment del comerç local al marge de les grans capitals”, apuntava.

El pla de formació es planteja perquè empresaris i emprenedors locals desenvolupen les seues habilitats digitals, i milloren les seues activitats professionals a través de l’aprofitament de les noves tecnologies i digitalització dels seus negocis. El curs, totalment gratuït, també ofereix l’oportunitat d’identificar oportunitats de negoci utilitzant estos recursos.

Des d’Orange Espanya, José Luis Martí Chiva apuntava que “del que es tracta és de fomentar la transformació del teixit empresarial de municipis i ciutats, a fi d’aconseguir una ràpida i efectiva adaptació d’aquestes poblacions i els seus habitants als reptes que planteja la nova economia digital global. Un aspecte en el qual les TIC són decisives en l’augment de la competitivitat i l’aposta per la sostenibilitat”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Agullent impulsa la creació d’una guia de comerços i serveis a la web municipal

L’Ajuntament d’Agullent ha posat en marxa una Guia de Comerços i Serveis a la web …