728x90px covid-aj-onti-01

ATEVAL, subscriu un conveni amb Banc Sabadell

L’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana ATEVAL i el Banc Sabadell han subscrit un conveni de col·laboració en la seu social de ATEVAL a Ontinyent.

La signatura d’aquest conveni respon al compromís de ATEVAL amb tots els seus associats de procurar-los en tot moment la més àmplia i satisfactòria oferta de productes i serveis, amb la finalitat de proporcionar-los avantatges que contribuïsquen a millorar la seua competitivitat.

El present conveni amb el Banc Sabadell permetrà a totes les empreses associades a ATEVAL beneficiar-se d’unes condicions preferencials en productes de finançament, entre altres el Compte Expansión Negocis Plus i PRO, pòlisses de crèdit, lísing, autorenting, inforenting, avals, línies subvencionades, confirming, factoring, negoci internacional, fomente exportació i compromís empreses.

El conveni té una vigència d’un any, que es prorrogara automàticament, llevat que es denunciara per alguna de les parts.

A més dels avantatges que suposen per a les empreses associades, ATEVAL valora amb gran satisfacció la signatura d’aquest conveni doncs el fet que una entitat financera de la importància i la trajectòria històrica del Banc Sabadell oferisca un acord d’aquestes característiques a l’associació d’empresaris tèxtils, una prova de la confiança del món financer en les possibilitats de futur de la pròpia indústria tèxtil valenciana.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial demana diversificar proveïdors i recuperar capacitat productiva

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, integrada per COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), …