Cullera es convertirà el dia 27 d’Octubre en el centre d’emprenedoria de la Comunitat Valenciana

El proper 27 d’Octubre, tindrà lloc la IV Trobada d’Emprenedors Rurals, l’activitat anual que celebra l’Associació d’Emprenedors Rurals (AER) nascuda a la Vall d’Albaida, per a promoure l’emprenedoria i la dinamització de zones rurals , financiat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.

En aquesta ocasió, serà Cullera l’encarregada d’acollir l’encontre. L’Esdeveniment és desenvoluparà al saló d’actes del Sindicat de Regants, ubicat a la planta baixa de l’edifici del número 46 del carrer Colon, de l’esmentada localitat.

Com cada any, l’Esdeveniment Acull xerrades, tallers, taules redones i col·loquis, que versaran sobre emprenedoria, noves tecnologies, formació, i tot Allò relacionat amb maneres de dinamitzar els zones rurals. Aquest any, Posant l’accent a paper de la dona dins de l’entorn rural.

Al programa, que s’estén al Llarg del mati i vesprada del dissabte 27, destaquen l’intervenció de Ricardo Lop, José Alberto Anglés i Fabian López, a la Seua xerrada “L’comerç electrònic al mon rural”, 3 dels Principals exponents de l’emprenedoria rural, i responsables de posar al mapa Castellseràs, 1 municipi de Terol que uns quants ja han batejat com el Sillycon Valley d’Espanya.
Aixi, destaca la intervenció durante el matí, a la taula rodona “Promoció de l’economia local com a fre a la despoblació rural”, del director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez.

La vesprada del dissabte Comença amb el “Taller de Xarxes Socials per a Emprenedors” impartit per la aerense Clara Soler, consultora digital, i experta en inbound màrqueting i màrqueting digital.
La programació continua amb la taula rodona “El paper de la dona a l’entorn rural” amb la intervenció de Susana Gordo, la Federació d’Associacions de Dones Rurals (Fademur) i Empar Fayos, presidenta de AER. Una taula que pretén recollir opinions, Propostes i generar debat sobre el passat, present i futur de la dóna en entorns rurals.
L’acte serà clausurat paper conseller d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, per a Despres passar a una Sessió de networking, amb aquells Assistents que ho desitgen.

L’Esdeveniment és obert a tot el públic, i per a més informació podeu visitar el web d’AER, www.emprendedoresrurales.com o contactar al correu info@emprendedoresrurales.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Calabuig i Alberola (Compromís), únics regidors que fan efectiva la renúncia a les retribucions d’abril

Aquest dilluns, el regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola han fet efectiva la …