ua 2018
Home > Economia > Continua l’aposta d’Ontinyent per l’emprenedoria amb la celebració del Focus Pime

Continua l’aposta d’Ontinyent per l’emprenedoria amb la celebració del Focus Pime

Ontinyent acollia hui la trobada empresarial Focus Pime i Emprenedoria Vall d’Albaida. El Centre Cultural Caixa Ontinyent ha sigut l’escenari d’aquesta jornada que té com a objectiu impulsar la cultura empresarial i crear noves oportunitats de negoci. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, intervenia en la trobada per a presentar a una de les ponents, Verónica Carrascosa, la qual impartia la xerrada “Habilitats i claus per a ser un líder d’èxit”.

Pablo Úbeda posava en valor que totes les trobades Focus Pime que s’estan duent a terme a la Comunitat Valenciana són una clara aposta pel territori i incidia que des del Govern d’Ontinyent “sabem que la innovació és un factor clau dins de la competitivitat empresarial i per açò venim desenvolupant aquest plantejament des de fa temps amb accions com l’Oficina del Promoció Econòmica, les ajudes a la internacionalització d’empreses per a fires i catàlegs o el Pla de Modernització de Polígons que ja s’està duent a terme en la ciutat” declarava.

El Focus Pime i Emprenedoria ha inclòs 6 sessions d’aprenentatge del àmbit del màrqueting digital, l’economia col·laborativa o el lideratge en l’empresa, entre altres qüestions. Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb el suport del Centre Europeu d’empreses Innovadores (CEEI) i la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i la participació de COEVAL, ATEVAL i Comerç IN.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Miguel Romea dirigirà l’estrena de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

La nova programació comptarà amb directors de prestigi i joves solistes amb experiència internacional