728×90 caixa onti estiu

El Col·legi d’Economistes de València informa a Ontinyent sobre novetats fiscals i comptables

El Col·legi d’Economistes de València (COEV) informava ahir en Ontinyent sobre novetats fiscals i comptables per al tancament de l’exercici de 2016, en una jornada que tenia lloc a la seu de la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL).

L’activitat, organitzada amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i COEVAL, comptava entre els ponents amb el degà del COEV, Juan José Enríquez; així com els copresidents de la Comissió Fiscal del COEV, Vicente Casanova i Pablo Azcona, qui van explicar les novetats fiscals introduïdes pel Real Decret-Llei 3/2016, la responsabilitat dels administradors per deutes fiscals i les novetats comptables amb incidència fiscal. La jornada, d’assistència gratuïta per a associats a la confederació empresarial, era precedida per la signatura d’un conveni de col•laboració entre COEVAL i COEV per acostar a les empreses noves activitats com aquesta.

L’obertura de l’acte va comptar amb les intervencions del President de COEVAL, Rafael Pla; el President del Comitè de Coordinació de COEV, Antonio Herrero, i el regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica de l’Ajuntament, Pablo Úbeda, qui a la seua intervenció va fer un repàs per les diferents mesures d’incentius fiscals; accions específiques com els tres Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació amb diferents programes; o l’aposta per la innovació com a element de foment de la competitivitat empresarial que ha servit perquè la localitat haja estat reconeguda com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, entre altres iniciatives impulsades pel Govern d’Ontinyent vinculades a la generació d’activitat econòmica.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El sector ecològic en la Comunitat continua creixent i aconsegueix ja els 518 milions d’euros de volum de negoci, 66 milions més que l’any passat

El creixement exponencial en volum de negoci, superfície i operadors demostra la solidesa de les bases que ha assegut el Pla i "l'impuls de la Conselleria que s'evidencia en les xifres de creixement"