fira 728×90
Home > Economia > El Col·legi d’Economistes de València informa a Ontinyent sobre novetats fiscals i comptables

El Col·legi d’Economistes de València informa a Ontinyent sobre novetats fiscals i comptables

El Col·legi d’Economistes de València (COEV) informava ahir en Ontinyent sobre novetats fiscals i comptables per al tancament de l’exercici de 2016, en una jornada que tenia lloc a la seu de la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL).

L’activitat, organitzada amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i COEVAL, comptava entre els ponents amb el degà del COEV, Juan José Enríquez; així com els copresidents de la Comissió Fiscal del COEV, Vicente Casanova i Pablo Azcona, qui van explicar les novetats fiscals introduïdes pel Real Decret-Llei 3/2016, la responsabilitat dels administradors per deutes fiscals i les novetats comptables amb incidència fiscal. La jornada, d’assistència gratuïta per a associats a la confederació empresarial, era precedida per la signatura d’un conveni de col•laboració entre COEVAL i COEV per acostar a les empreses noves activitats com aquesta.

L’obertura de l’acte va comptar amb les intervencions del President de COEVAL, Rafael Pla; el President del Comitè de Coordinació de COEV, Antonio Herrero, i el regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica de l’Ajuntament, Pablo Úbeda, qui a la seua intervenció va fer un repàs per les diferents mesures d’incentius fiscals; accions específiques com els tres Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació amb diferents programes; o l’aposta per la innovació com a element de foment de la competitivitat empresarial que ha servit perquè la localitat haja estat reconeguda com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, entre altres iniciatives impulsades pel Govern d’Ontinyent vinculades a la generació d’activitat econòmica.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Pressupostos del Consell preveuen 11 milions d’euros en inversions per a Ontinyent en 2020

Es contemplen importants partides per al nou Hospital, el Palau de Justícia, el barri de La Vila o el Pla Edificant