Imatge de la seu central de Caixa Ontinyent a la Plaça Sant Domingo

Caixa Ontinyent llança una línia de crèdits personalitzats per a pal·liar els efectes econòmics del Covid-19

Conscients de les necessitats que autònoms, pimes i empreses poden tindre davant la situació excepcional que vivim amb motiu del Covid-19, Caixa Ontinyent ha llançat una línia de crèdits per a pal·liar els seus efectes econòmics.

Es tracta de crèdits personalitzats, estudiats cas a cas, amb l’objectiu d’oferir a cada autònom, pime i empresa, la millor solució segons les seues necessitats.

A més, l’entitat s’ha adherit també a la línia de 20.000 milions d’euros impulsada per l’Estat i que ofereix avals de fins al 80% del préstec subscrit.

L’objectiu és contribuir al fet que les empreses disposen d’eines per a poder afrontar la situació i col·laborar, al mateix temps, al manteniment i impuls del teixit productiu de la zona, que es caracteritza per ser especialment industrial.

Amb aquests crèdits, empreses, pimes i autònoms, podran atendre pagament de nòmines, proveïdors, mercaderies i impostos, entre altres.

Suport a comerços

En aquest sentit, l’entitat ha optat també per eliminar els costos de manteniment dels terminals de punts de venda (TPV) als comerços afectats per aquesta situació excepcional en la qual no poden operar amb normalitat.

Cal destacar que aquestes mesures se sumen a les que Caixa Ontinyent ha anat adoptant en els últims dies: l’avançament del pagament de les pensions, l’acord amb altres entitats per a no cobrar comissions en la retirada d’efectiu en qualsevol dels seus caixers, l’increment de 20€ a 50€ en les operacions contactless i el crèdit a l’Ajuntament d’Ontinyent per a ajornar el pagament d’impostos.

Caixa Ontinyent ha optat a més per reforçar especialment l’atenció a través dels seus canals digitals, banca electrònica i APP, així com reforçar la seua oficina digital (962 91 91 91- oficina.digital@caixaontinyent.es), tots ells amb majors recursos de suport i mesures de seguretat addicionals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple d’Ontinyent aprova per unanimitat el conveni amb ATEVAL per desenvolupar un Clúster Sanitari del sector tèxtil i afins

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat de tots els grups el …