Agullent ampliarà la vorera del centre de salut

L’Ajuntament d’Agullent executarà en breu la renovació i millora de les voreres i la calçada del carrer Regidor Albert Muñoz. Una intervenció que s’aprofitarà per a renovar les canonades d’aigua potable i d’aigües residuals.

Els treballs, que estan valorats en 56.000€ i que estan en procés de licitació, contemplen no només la millora del paviment asfàltic i la renovació de les voreres, sinó que a més tota la vorera del Centre de Salut serà ampliada, per a prioritzar el pas dels vianants. La nova vorera mesurarà 1,5 metres d’amplària.

Abans de realitzar la repavimentació del carrer, s’aprofitarà per obrir-lo i renovar la canonada de l’aigua potable i part del col·lector d’aigües residuals, per tal de millorar el servei.

A més del Centre de Salut, el carrer Regidor Albert Muñoz acull cada dimecres el mercat setmanal, que mentre duren les obres es desplaçarà al carrer Miguel de Cervantes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …