728x90px covid-aj-onti-01

A concurs el servei unificat de retirada de vehicles

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic el servei de retirada de vehicles, tot unificant les dues variants d’aquest servei: la retirada de vehicles indegudament estacionats i la retirada de vehicles abandonats per a la seua posterior destrucció i descontaminació, serveis que fins ara eren objecte de dos contractes diferenciats, i que havien finalitzat sense possibilitat de pròrroga.

Així, segons s’ha publicat a la Plataforma de Contractacions de l’Estat, les empreses podran presentar ofertes fins al 9 d’abril amb un pressupost base de licitació de 60.000 euros anuals més IVA durant 2 anys prorrogables a altres 2. El regidor de Policia Local, Pepe Gandia, explicava que “es tracta d’un servici de competència municipal que gestiona el Cos de la Policia Local d’Ontinyent, amb el qual atenem necessitats inajornables com son retirar els vehicles indegudament estacionats a la via pública o que presenten símptomes d’abandonament, per garantir un correcte fluir del trànsit i evitar problemes al transcurs de moments com ara les activitats lúdico-festives. Unificar els dos serveis, a més, ens permetrà un funcionament més àgil”, destacava.

Entre els requisits que es plantegen al plec de condicions, es troben que el vehicle grua siga capaç d’arrastrar tota classe de vehicles turismes, tot terreny i furgonetes amb un pes de fins a 3.500 kg, equipat amb tots els accessoris necessaris, inclòs un focus lluminós orientable; així com l’equip necessari per mantenir comunicació amb la base de la Policia Local durant les 24 hores o mitjans per fotografiar i gravar en vídeo els vehicles que se solicite, entre altres qüestions.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’exercit de terra revisa les infraestructures crítiques de la ciutat

L’Exèrcit de Terra ha desplegat aquest dimarts un destacament de 7 vehicles i diversos efectius …