valencia turisme fitur

20.500 euros en danys a edificis municipals a Ontinyent en reparacions

Cobertes i canalitzacions danyades en juliol són reparats per les asseguradores una volta finalitzat el procés de quantificació i peritatge

Els edificis municipals danyats per la pedregada del passat 28 de juliol  a Ontinyent estan procedint a ser reparats durant estos dies. La tempesta de granis, recordava el regidor d’Obres, Manuel Cuesta, “va ser la més intensa de les últimes dues dècades a la ciutat”,  arribant a tenir una intensitat màxima de 311’4 litres per metre quadrat. La precipitació va provocar danys de xapa i llunes en al  voltant de 200 cotxes, així com desperfectes camins, zones verdes del casc urbà i edificis, que al cas de les instal·lacions municipals van estar quantificats en més de 20.500 euros principalment en cobertes i canalitzacions de 5 edificis.

Entre els reparacions que s’estan realitzant, estan la reparació de les planxes de policarbonat de la cúpula de l’edifici de l’Ajuntament; les canalitzacions de la coberta de la Biblioteca del carrer Tomás Valls; les claraboies de la Biblioteca de Sant Josep; les canalitzacions de la coberta de l’edifici del Servei d’Arqueologia al Carrer Llosa; o l’antena i les planxes de fibrociment de la coberta de les instal·lacions de Protecció Civil al Carrer Joan Belda Pastor.

Manuel Cuesta recordava que “només acabar la tempesta, ens vam posar mans a l’obra” i dues màquines retroexcavadores acompanyades per camions retiraven fins a 40.000 quilos de terra i grava a les vies i camins, els fanals i mobiliari urbà trencat era substituït, i les deixalles d’algun mur caigut eren retirades, “però els danys en infrastructures tenen un procés més lent per a la seua reparació, en haver de ser peritats per les companyies asseguradores, que són les que assumeixen els costos d’estes actuacions”, explicava el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Dalmau afirma que la sostenibilitat en habitatge passa per la rehabilitació

Aposta per lluitar contra el despoblament a través del condicionament dels habitatges amb ajuda institucional