728×90 caixa onti
Home > Destacat > Parlem d’arquitectura i urbanisme amb Helios Gisbert

Parlem d’arquitectura i urbanisme amb Helios Gisbert

Finalitzem la primera temporada del nostre programa “Parlem” amb una entrevista sobre l’arquitectura del passat present i futur d’Ontinyent amb el president d’arquitectes Helios Gisbert.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Filla del Ferro – 2019

Marxa cristiana interpretada per l’Agrupació Musical Ontinyent al primer concert de celebració del Mig any fester de la ciutat

Un comentari

  1. Avatar
    visent argent

    He vis l entrevista .. Parlem d’arquitectura i urbanisme amb Helios Gisbert . I veig comentaris molt interesants i tambe moltes contradiccions. Diu que al carrer major li falten accesos a la part final i al mateix temp proposa rehabilitar vivende al poble nou .. que impidiran el crear els accesos necesaris. Com tambe remarca la inexistencia d accesos a la vila. En moment de la seva intervenció creu necesari el que arriben vehicles a a les vivendes , i a continuació carrega contra el transist. El problema motiu de l entrevista es dificil, en eixo estem tots d acord.