Home > Cultura > Sis presentacions i tres activitats infantils per celebrar el Dia del Llibre a Ontinyent

Sis presentacions i tres activitats infantils per celebrar el Dia del Llibre a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent, mitjançant les regidories de cultura i biblioteca, i amb la col•laboració de La Llibreria, l’editorial Andana, i la institució Alfons el Magnànim, ha organitzat un seguit d’activitats per tal de commemorar el que se celebrarà el proper 23 d’abril, dia al qual van morir Miguel de Cervantes i William Shakespeare en 1616.

Així, des del 19 d’abril i fins el 9 de juny, hi haurà a la ciutat una variada oferta d’activitats gratuïtes que donarà un especial protagonisme als més menuts, amb iniciatives enfocades a aquest sector d’edat, ja que “animar als xiquets i xiquetes a descobrir tot allò que ens pot aportar la lectura és fonamental per a la formació dels ontinyentins del present i el futur”.

La programació començarà aquest dimecres 19 d’abril, a la Biblioteca Pública Municipal de Sant Josep, amb dues sessions de conta contes infantils amb Almudena Francès, a les 18:00 hores i a les 19:00 amb entrada lliure. Dijous 20 d’abril a la mateixa Biblioteca de Sant Josep, a partir de les 17:30, tindrà lloc l’activitat per a xiquets “quan les ceres de colors van…” a càrrec de la bruixa xocolata; i a les 19:30 a La Llibreria (c/ , 18) es presentarà el llibre de Sergi Torró “Magdala”.

Dissabte 22 i al marc de la campanya “Suma’t al !” tindrà lloc de 18:00 a 19:00 hores “Rodacontes” un contacontes itinerant que anirà contant histories al llarg del ; i a partir de les 19:00 a la Casa de Cultura es presentarà el llibre llibre “la dona que es rigué de Talleyrand”, de les autores Rosa Roig Celda i Manola Roig Celda, dins de l’exposició “nosaltres les escriptores valencianes”.

Ja la setmana següent, dijous 27 d’abril a les 19:30 hores al Centre Cultura Caixa Ontinyent, es presentarà el llibre “Llavor de Carabassa”, d’Enric Abad, i a l’endemà divendres 28 d’abril també a les 19:30 hores però al tindrà lloc la presentació del nº 27 de la a càrrec d’Emili Casanova, acadèmic de la AVLl i catedràtic de Filologia de la UV.

Les activitats es perllongaran també als següents mesos, amb la presentació divendres 5 de maig del llibre “La taulelleria valenciana” d’Ignasi Gironés i Vicent Guerola a les 19:30 al de Caixa Ontinyent, i divendres de 9 juny del llibre “Los yonkis del dinero” de l’escriptor sergi castillo a les 20.00 hores d’eixe dia a la biblioteca de Sant Josep.

El Regidor de Cultura, Biblioteca i Museus, agraïa el treball del Departament de Biblioteca en la preparació d’esta programació, i destacava que “com altres anys, no hem volgut circumscriure el Dia de Llibre només a una jornada, sinó com una continuïtat de les activitats i presentacions que es fan al llarg de l’any a les biblioteques de la ciutat. Van a ser activitats molt interessants i animem a acudir no sols per la gent d’Ontinyent sinó també als aficionats a la lectura de tota la comarca”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ballet Ópera apropa la dansa a l’espai urbà d’Ontinyent

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra el 29 d’abril, L’Associació …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *