728×90 caixa onti
Home > Cultura > Silvia Marsó torna a Ontinyent amb el teatre musical “24 horas en la vida de una mujer”

Silvia Marsó torna a Ontinyent amb el teatre musical “24 horas en la vida de una mujer”

L’actriu Silvia Marsó torna a Ontinyent el pròxim 20 d’octubre amb el teatre musical “24 horas en la vida de una mujer”, un espectacle de música en directe que adapta la novel·la escrita en 1927 per l’austríac Stefan Zweig. L’espectacle forma part de la programació cultural que l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst per a l’últim trimestre de l’any.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha explicat que “és un honor que Ontinyent reba un espectacle amb una gran potència teatral com aquest després de visitar ciutats tan destacades com Madrid o Sevilla. Mostra l’esforç que es fa des de l’Equip de Govern per oferir espectacles en directe i que estos, a més, siguen de gran qualitat”, manifestava.

El públic assistent gaudirà d’un espectacle amb una gran potència teatral que els traslladarà al Casino de Montecarlo, la costa Blava o fins i tot a l’antiga Viena per gaudir d’una història que descriu les emocions i passions que “Misstress C”, personatge interpretat per Silvia Marsó, va viure durant 24 hores amb un jove.

Borrell animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i de localitats i comarques properes a acudir per gaudir d’un espectacle que conquista al qui el veu i que compta amb el recolzament de la crítica. Les entrades es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent i a la Casa de la Cultura – Palau dels Barons de Santa Bàrbara, així com en taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nous equips de TAC i mamògraf a l’Hospital d’Ontinyent

La Directora General de Règim Econòmic visita amb l’Alcalde els nous equips de TAC i mamògraf d’Ontinyent i destaca el bot qualitatiu que suposarà la nova infrastructura sanitària