Home > Cultura > Música i dansa > El VI Festival de música Rodatland se celebrarà a l’Olleria el pròxim 22 d’abril

El VI Festival de música Rodatland se celebrarà a l’Olleria el pròxim 22 d’abril

En la zona recreativa de El Rodat, el 22 d’abril es celebrarà el VI Festival de música Rodatland. Un festival organitzat per un grup de joves de l’Olleria amb la col•laboració de la regidoria de joventut i on hi haurà concerts, actuacions de Dj’s, animació…El Rodatland començarà a les 12 del migdia, tot i que la zona del Rodat estarà oberta des de les 10, per als que vullguen anar ja a esmorzar, ha explicat Aaron Soler, membre de l’organització del Rodatland: “ els concerts començaran a les 15 h. amb un grup local que està començant, a partir de les 16’30 serà el torn del Grupo Eñe i ja a partir de les 18 h. el protagonisme serà per als DJ’s que punxaran indi-rock, després èxits i paxangueo, i per últim tecno i remember. I ja per acabar una sessió de vinil, que ja fa temps que per ací no es punxa amb vinil.”

Per la seua banda, l’Ajuntament s’encarrega de l’acondicionament de la zona “és important que l’acte tinga totes les condicions òptimes de seguretat, per això tindrem una ambulància medicalitzada. Pensem que està molt bé que els joves s’organitzen per fer estes activitats, anime a la gent a participar, però això sí, amb responsabilitat”, afirma David Millán, regidor de joventut de l’Ajuntament de l’Olleria.

Enguany, i com a novetat, segons han explicat des de l’organització està prohibida l’entrada als menors de 16 anys, i els que tinguen entre 16 i 18 hauran d’omplir una fulla d’autorització dels pares que trobaran a la pàgina de Facebook del Rodatland (https://www.facebook.com/rodatland), allí també trobaran les fulles d’inscripció per a les penyes.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent

Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d’actualitat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ple absolut dels multitudinaris concerts de jazz simfònic de l’Orquestra Caixa Ontinyent

El cap de setmana passat l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va penjar el cartell de ‘No …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *