728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Agullent > Entrada de bandes i desfilada humorística demà a Agullent

Entrada de bandes i desfilada humorística demà a Agullent

Demà dissabte la música envairà la localitat d’Agullent a partir de les 19:30 hores, ja que a eixa hora comença l’Entrada de Bandes. Un acte que enguany tindrà com a especial protagonista al prestigiós compositor i director ontinyentí Daniel Juan Ferrero Silvage, qui serà l’encarregat de dirigir la interpretació conjunta de l’Himne del Fester per part de totes les bandes participants a les Festes de Moros i Cristians d’Agullent 2018. La desfilada musical anirà des de la plaça de la Constitució fins a la plaça Major d’Agullent, on tindrà lloc la interpretació de l’Himne del Fester.

La programació prevista per a demà dissabte 7 d’abril de les Festes de Moros i Cristians es reprendrà a mitjanit amb la Desfilada humorística, en el transcurs de la qual les filaes es disfressen, algunes d’elles fent ironia de l’actualitat. Després d’aquest acte, la festa es desplaçarà fins a l’escenari del parc de la Font Jordana on actuarà l’orquestra Montecarlo.

Diumenge Diana de Gala i Entrada
La Diana de Gala obrirà els actes programats per aquest diumenge 8 d’abril en motiu de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent. Començarà a les 7:30h des de la plaça Major i en la desfilada, les primeres filaes de cada bàndol seran les que porten capitania, és a dir, la filà Creuats i la filà l’Alegre. Finalitzada la Diana tindrà lloc l’Entrega de Banderes a la plaça Major.

També el diumenge tindrà lloc l’Entrada dels Exèrcits Moro i Cristià, a partir de les 18 hores pel carrer Major d’Agullent, un dels actes més vistosos per als visitants. La programació continuarà a mitjanit amb la Retreta amb fanalets, a la 1 de la matinada amb l’Arbolà a càrrec dels festers de Sant Vicent i amb l’actuació de l’orquestra Syberia a l’escenari de la Font Jordana.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida es suma a la campanya “No és No” amb motiu de les festes Patronals i de Moros i Cristians

Des de la regidoria de la Dona i la Junta Central de Moros i Cristians (JUCEF) s’han realitzat actes de sensibilització contra la violència de gènere