La Fundació Campus Ontinyent i la Universitat de València signen un conveni per impulsar l’activitat cultural a la ciutat

El President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Rector de la Universitat de València (UV), Esteban Morcillo, han signat aquest matí un conveni específic de col·laboració entre ambdues entitats que permetrà impulsar l’activitat cultural a la ciutat. L’Acord ha estat signat al Centre Cultural de Caixa Ontinyent en presencia del President de l’entitat, Antonio Carbonell, de manera prèvia al lliurament del X Premi d’Investigació Econòmica  Juan José Renau Piqueres.

Fundació universitaria impulsen l'activitat culturalPer mitjà d’aquest conveni, el Teatre Echegaray acollirà enguany 3 concerts de músics vinculats a la Universitat de València. El primer dels concerts inclosos en aquest acord és el que tenia lloc el passat dissabte, al qual participava l’Orquestra Filharmònica, baix la direcció d’Hilari García. El 18 de maig tindrà lloc una actuació del Quintet de Vent de l’Orquestra; mentre que el 14 de desembre actuarà al Teatre l’Orfeo Universitari de València dirigit per Francesc Valldecabres, assumint la Fundació Campus Ontinyent la producció d’aquestes actuacions.

Aquest conveni s’inclou dins d’un Conveni Marc que regularà les relacions entre la Fundació General de la Universitat de València i la Fundació Campus Ontinyent per al desenvolupament d’activitats i projectes que siguen d’interès comú a fi d’incrementar la capacitat docent, cultural científica i investigadora d’ambdues entitats.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …