728×90 caixa onti
Home > Cultura > José Vicente García nou president de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve

José Vicente García nou president de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve

El passat diumenge 21 de gener va tindre lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent l’Assemblea General Extraordinària de l’associació de Llumeners de Sant Esteve en la que es va procedir, d’acord amb l’establert als seus estatuts, al relleu del president, càrrec que ha ostentat els darrers sis anys En José Bas Terol.

L’única candidatura presentada va ser l’encapçalada per En José Vicente García Martínez qui va ser nomenat nou President per aclamació dels assistents a l’Assemblea.

L’anterior president va tindre unes emotives paraules de comiat en les quals va agrair la col·laboració que ha rebut al llarg dels anys que ha estat al capdavant dels Llumeners per part dels integrants de la Junta així com dels diferents Llumeners Majors que han representat a la festa durant els anys que ha presidit l’associació, finalment va tindre unes paraules d’agraïment a la corporació municipal d’Ontinyent, fent especial menció a l’elevat grau d’implicació que ha hagut en tot moment per part de l’Alcalde, Jorge Rodríguez, i el regidor Manuel Cuesta.
Una vegada nomenat el nou president, José Vicente García Martínez, qui va ser llumener Major en 1999 i ja formava part com a vocal de l’anterior Junta Directiva, va pronunciar unes paraules per a presentar la seua Junta i posar de manifest la seva il·lusió en la tasca de donar continuïtat a la important feina duta a terme pels anteriors presidents de l’Associació: en Vicente Simó, En José Terol i finalment En José Bas, recordant també el paper fonamental d’En Vicent Albert en el manteniment de l’ermita i la tradició de romeria a Sant Esteve.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Les Irréels” viatgen des de França a la Vall d’Albaida en la tercera jornada de la Mostra de Titelles

El Palau de la Vila d’Ontinyent acollirà aquest espectacle de la companyia Créature