Els 11 projectes finalistes de “Ontinyent Participa” són exposats pels seus proponents

Els proponents de les 11 inversions finalistes del procés “Ontinyent Participa 2016” exposaven públicament esta vesprada les idees que han plantejat per tal que siguen executades a la ciutat. En un acte presentat pel regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, els ciutadans que havien vist seleccionades les seues propostes per part del Consell de Ciutat, tenien ocasió de plantejar les seues idees, comptant amb l’oportunitat d’acompanyar les exposicions amb imatges en un projector habilitat a tal efecte.

El llistat de projectes finalistes es pot consultar a la pàgina www.ontinyentparticipa.es, des d’on els veïns i veïnes podran votar telemàticament les 3 propostes que consideren més prioritàries per a la ciutat a partir de les 00:00 hores de dilluns 1 de febrer i fins les 23:59 de divendres 5 de febrer, podent votar-se també presencialment al Teatre Echegaray, Centre Cívic del Llombo, EPA Sant Carles, Agència de Lectura de Sant Rafel, Biblioteca de Sant Josep i a l’Ajuntament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …