19/04/2024 - 5:46
Més

    Més de 1.000 persones passen per la pista de patinatge en el primer cap de setmana

    Altres notícies

    Comerciants, entitats esportives i centres educatius es bolquen amb la iniciativa

    Més de 1.000 persones han passat aquest cap de setmana per la pista de patinatge sobre gel d’Ontinyent, des que es posara en funcionament el passat divendres a la Plaça de Sant Domingo, on romandrà durant tots les festes nadalenques. Marco Sanz, responsables de l’empresa promotora Gel-Ice, confirmava que “l’acollida que està tenint la iniciativa de la pista de patinatge sobre gel a Ontinyent és molt bona, inclús si es compara amb la registrada en grans ciutats com Benidorm o Alcoi”.

    L’acceptació entre els comerciants, centres educatius i entitats esportives està estant molt alta. Cal recordar que col·legis de la ciutat han organitzat desplaçaments amb els seus alumnes a la pista, i que tant la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL) com l’associació de comerciants COMERÇ IN han mostrat públicament el seu recolzament a la idea plantejada per l’ajuntament.

    Marco Sanz explicava que l’aposta de la seua empresa per Ontinyent és ferma perquè “és una ciutat que te ganes de fer coses diferents per atraure activitat econòmica i dinamitzar el seu comerç”. En aquest sentit, ha afegit que les xifres d’assistència justifiquen el fet que la seua empresa haja assumit els costos energètics i de muntatge de la pista de patinatge. Cal advertir que en anys anteriors, la instal·lació esta mateixa pista ha suposat un cost superior als 18.000 euros a altres ajuntaments, a banda de les despeses en electricitat.

    La pista de patinatge sobre gel romandrà oberta a la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent fins al 8 de gener, complementant-se amb altres atractius dispostos a la ciutat durant estes festes, com són el Betlem de la Plaça de l’Ajuntament o el Mercat Nadalenc que tindrà lloc de cara a la setmana de reis a la Plaça de la Concepció i el Carrer Major.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -