728×90 caixa onti
Home > Cultura > Música i dansa > El Teatre Echegaray acull una eclèctica representació “El Cant Espiritual” d’Ausiàs March de la mà de Carles Dénia

El Teatre Echegaray acull una eclèctica representació “El Cant Espiritual” d’Ausiàs March de la mà de Carles Dénia

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà aquest dijous 11 d’octubre una eclèctica representació del “Cant Espiritual” d’Ausiàs March, al marc de les activitats programades per l’Ajuntament per commemorar el 9 d’octubre.

L’espectacle, que tindrà lloc des de les 22:00h posa música, veu i dansa als 224 versos que componen la considerada com a obra magna del poeta medieval, de la mà del músic i cantant Carles Dénia. La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, coordinadora de la programació del 9 d’octubre, explicava que “el públic assistent gaudirà d’una obra d’una gran qualitat i també de la novetat que suposa escoltar per primera vegada estos versos d’Ausiàs March musicats d’esta forma tan especial”.

L’actuació trasllada al segle XXI els versos d’Ausiàs March en un espectacle amb tocs de jazz, flamenc, bolero americà i música mediterrània que tan caracteritza l’obra del cantant de Gandia. Per a crear eixe ambient a l’escenari s’acompanya de músics procedents del món del jazz i del flamenco com Baptistes Bailly (piano i teclats), Aleix Tobias i David Domínguez (percussions), Pau Figueres (guitarres), Ismael Alcina (baix) i Andrés Belmonte (flautes). A més, l’espectacle incorpora la vessant teatral a través de dansa de la mà de la balladora mexicana Karen Lugo.

La regidora animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i de localitats properes a gaudir d’este espectacle “perquè quedaran fascinats de la versatilitat artística de Dénia”. Les entrades es poden adquirir encara a la web de Caixa Ontinyent i en taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP d’Ontinyent demana una reordenació del tràfic consensuada amb els veïns del Llombo

Una setmana després de l'obertura de la rotonta construïda per a donar accés a Ontinyent des de la CV-81 pel Llombo, el l'oposició assenyala que continua en 'boca de tots'