Bocairent congela taxes i impostos en el pressupost del 2019

El Ple de l’Ajuntament de Bocairent debatrà aquest dissabte, 22 de desembre, el pressupost municipal del 2019 que ascendeix a 3.091.912,07 euros. Aquest increment dels recursos disponibles superior al 4,25% està motivat, fonamentalment, per l’increment de les transferències de l’Estat amb una previsió de pujada de l’11,35% que equival a 76.099,92 euros.

No obstant això, els comptes municipals congelen totes les taxes i tots els impostos de cara al nou exercici. Especialment significatiu resulta el cas del rebut de l’aigua potable i del servei de clavegueram que romandrà igual per tercer any consecutiu després de l’aprovació, per la junta de govern de l’Ajuntament de Bocairent del 13 de desembre, de la liquidació de l’anualitat del 2017 presentada per Egevasa com a empresa concessionària que inclou el manteniment de les tarifes.

Aquesta circumstància rau en la baixada del cost de manteniment d’ambdues xarxes gràcies a les millores realitzades en les darreres anualitats que permeten un rendiment més adient. Per això, l’Ajuntament de Bocairent “reconeix el treball dut a terme per l’empresa ja que els resultats de la seua tasca redunda ara en benefici de les economies dels particulars, de les famílies i de les empreses locals”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent recupera el seu Mont de Pietat 56 anys després

Després de 56 anys, Caixa Ontinyent ha recuperat el seu Mont de Pietat. Es tracta …