728×90 caixa onti estiu
Home > Vall d'Albaida > Albaida > L’Ajuntament d’Albaida i CEEI València signen un acord de col·laboració per a emprenedors i pimes
Totes dues entitats acaben de signar un conveni amb el qual posaran en marxa accions conjuntes

L’Ajuntament d’Albaida i CEEI València signen un acord de col·laboració per a emprenedors i pimes

L’Ajuntament d’Albaida i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores CEEI València han signat un acord de col·laboració que permetrà la posada en marxa d’accions conjuntes amb les quals promoure de forma col·laborativa l’emprenedoria, la creació i la consolidació d’empreses a Albaida.

La signatura del conveni ha tingut lloc aquest matí entre, l’Alcalde, Josep Antoni Albert i el Director General de CEEI València, Jesús Casanova. Així mateix, es podran posar en marxa conjuntament activitats en els àmbits de l’organització de jornades i tallers de formació, difusió d’informació, col·laboració en fòrums, trobades i premis empresarials, transmissió d’eines i metodologies, suport en l’assessorament a empreses, etc.

EconomyCash Juny

Segons Josep Antoni Albert, “amb la firma d’aquest conveni volem fomentar els valors emprenedors del veïnat d’Albaida i establir un marc de cooperació entre l’Ajuntament i el CEEI perquè qualsevol persona del municipi interessada a muntar un negoci puga ser assessorada i acompanyada en els tràmits necessaris per a la constitució de la seua iniciativa empresarial. Al mateix temps que apropem un ampli servei d’informació dirigit també a les empreses ja consolidades”. 

Com a primera actuació emmarcada en aquest acord es programarà la realització del seminari “Claus d’èxit per a emprendre”, activitat formativa que té com a objectiu establir les bases perquè els emprenedors portadors d’una idea de negoci puguen accelerar el seu llançament a la fi de convertir-la en empresa amb les majors garanties d’èxit.

Sobre la base de l’acord signat, Jesús Casanova estableix que “el CEEI València té entre les seues finalitats prestar serveis de suport al territori, els emprenedors i empreses de les Comarques Centrals Valencianes, per la qual cosa sobre la base d’aquest conveni es podran desenvolupar accions per a donar suport a l’emprenedoria, la creació i el creixement de les empreses d’aquesta zona tan destacada com és la comarca de Vall d’Albaida, on el pes de la indústria supera amb escreix a altres àrees del territori valencià”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida celebra el Dia Mundial del Turisme amb la inauguració de l’exposició “Segrelles i la promoció turística”

Amb aquesta exposició, l’Ajuntament d’Albaida, dona per clausurats els actes de celebració de l’Any Segrelles en commemoració del 50 aniversari de la seua mort.