Les comparses d’Almogàvers i els Moros Espanyols posen en marxa les seues “ambaixades solidàries”

Replegaran donacions que els Serveis Socials Municipals distribuiran entre les families més necessitades

Les comparses Almogàvers i Moros Espanyols d’Ontinyent posen en marxa conjuntament aquest cap de setmana les “ambaixades solidàries”, una activitat que es basarà en la recollida de joguets nous i donacions econòmiques que qualsevol puga i vulga compartir amb aquells que més ho necessiten.

Segons s’ha explicat des de l’organització de la iniciativa, estes comparses han volgut “simbolitzar la germanor entre moros i cristians organitzant un acte solidari de manera conjunta”, que tindrà lloc demà dissabte al casino de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia. En aquest lloc, de 18:00 a 20:00 hores, es tractarà d’arreplegar el major nombre de donacions possibles, que es lliuraran al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent perquè s’encarregue de distribuir-ho entre les famílies més necessitades de la ciutat.

La idea de fer d’aquesta activitat un fet festiu ha portat als organitzadors a demanar la col·laboració d’altres associacions per a organitzar diferents tallers de manualitats i musicals en els quals s’han involucrat tant els Júniors de Sant Josep com l’escola de música AD LIBITUM. Les activitats inclouen tallers de manualitats, una visita gratuïta al museu Fester, una cercavila, la interpretació del conte musical “la familia dels saxos”, així com les actuacions de la banda de jazz juvenil “Pink Paraband” i de la Banda Jove de “Tot per la música”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …