28/03/2024 - 10:21

L’ESET ONTINET planta cara al C.B. Begastri

El diumenge pasat, l’ ESET ONTINET es va desplaçar fins a la localitat murcia de Cehegín en la jornada 16ª de la lliga 1ª Divisió Nacional.

Els col·legials necessitats de victòries, presentaven importants baixes al planter per aquest partit. Per motius personals, Carlos Serrano i Saül Salcedo no van poder desplaçar-se fins a Cehegín a lo que hem d’afegir una nova lesió de Xavi Berjaga (Tendiditís Rotuliana).

Malgrat les baixes els ontinyentins començaren el partit front al líder molt enxufats . Amb un inici fulgurant, l’ ESET ONTINET aconseguia xicotetes diferencies de +10 punts a la meitat dels primers 10 minuts, que van fer que l’equip murcià es ficara les piles i començara a anotar amb facilitat arribant a un marcador final de quart de 31-19.

Els deixebles de Fede Cloquell no baixaven el ritme durant els 10 minuts restants de la primera part, arribant a ficar-se a 1 punt de diferencia del C.B. Begastri, que no pareixia tenir reacció front al joc desenfadat i sense cap respecte al lider, dels blanc-i-blaus. Al segon quart l’ ESET ONTINET retallava distancies per deixar el marcador en 47-41.

Després del descans els dos equips començaven molt dubitatius, amb moltes pèrdues de balons ambdós costats. Cap dels dos equips mostrava una excessiva solvència en el seu atac, encara que per part local contaven a un “killer” com es Samuel Alcaraz que no deixava d’anotar des de la línia de 3 pts. Al final del quart el marcador era 62-50.

Al darrer quart les forces ja flaquejaven, i les baixes d’aquesta setmana ja es notaven en la rotació de jugadors. Els pitjors minuts dels ontinyentins van coincidir amb el millor joc dels murcians, fent impossible una esperada remuntada. El partit s’escapava minut a minut. Al final del partit el marcador ho deia tot 82-61.

Lo mes destacable del partit es la intensitat i el bon joc que vam vore retornar a la banqueta ontinyentina des de la passada jornada, i que enfront estava un autèntic equip EBA, esta vegada liderat per Samuel Alcaraz, que va acabar el partit amb 30 punts, d’ entre ells 8 triples dels 12 que va aconseguir el C.B. Begastri.

Encara que la derrota sempre es dura, les sensacions son bones. El tècnic ontinyentí , Fede Cloquell afirmava que “Sabíem que era molt difícil aconseguir una victòria en casa del líder, després de que la setmana pasada haguera patit la 3ª derrota en lo que va de lliga front a un rival directe, com es el C.E.D.A Archena. A pesar de la derrota, de les baixes i de les 4 hores de viatge del diumenge, les sensacions en les que acabaven la jornada son més que bones. Amb una progressiva millorà al nostre joc aconseguirem el nostre objectiu.”

Aquesta setmana l’ ESET ONTINET rep la visita del C.B Benidorm, un vell conegut des de la categoria autonòmica, situat en ells llocs tranquils de la classificació en esperances d’aconseguir una plaça per l’ascens. Serà el dissabte a les 19 en el pavelló del poliesportiu.

Per part del club es fa una crida a tots aquells aficionats al bàsquet, que vulguen viure una vesprada emocionant de competició, a acudir al pavelló i aconseguir un fortí per al que queda de temporada, i poder aconseguir l’objectiu de permanència.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa