L’Ajuntament col•labora amb el Torneig de Tardor del Club de Petanca d’Ontinyent

0

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, acudia aquest cap de setmana a la celebració del Torneig de Tardor del Club de Petanca d’Ontinyent, que va tenir lloc al Parc de Sant Rafel. Al voltant de 50 persones participaren en una matinal lúdic-club petanca-1esportiva que va incloure un esmorzar de germanor en el mateix parc.

L’Ajuntament d’Ontinyent col·laborava amb el torneig acondicionant el parc per a la competició mitjançant regidoria de Parcs i Jardins, i disposant els trofeus que se’n van endur els guanyadors, mitjançant la regidoria d’esports. Manuel Cuesta posava de relleu que al Club de Petanca “ja saben que poden comptar amb l’Ajuntament per a qualsevol esdeveniment d’aquest tipus, perquè a més de les nostres regidories, tot el Govern Municipal té present i no s’oblida dels nostres majors, i estarà sempre al seu costat”.

El Club de Petanca d’Ontinyent amb més de seixanta socis, majoritariament pensionistes i jubilats, finalitza en aquest torneig el seu programa d’activitats previst per a l’any 2013, als quals destacaven “el gran ambient d’amistat i companyerisme”. A la Junta Directiva actual sols li queda fer balanç de comptes i activitats realitzades i preparar l’assemblea anual, que en aquesta ocasió serà també per al canvi de Junta Directiva.