29/03/2024 - 12:50

El CAVA aconsegueix dos pòdims a Onda

Primer cap de setmana de competició de l’any 2019  i nous èxits en cross i pista coberta per als atletes del CAVA-Stocklogistic. Nico Azorín ha tingut un inici d’any immillorable. Si el passat 29 de desembre aconseguia la mínima per al Campionat d’Espanya sub18 en pista coberta a la prova dels 3000 llisos, aquest dissabte 12 de gener feia el temps mínim que demana la RFEA per a l’estatal en la prova dels 1500 llisos. Nico ho va aconseguir en la disputa del Campionat Autonòmic de clubs en pista coberta com a atleta filiar del València Esports. L’ontinyentí va fer un temps de 4’10”94 i va aconseguir el quart lloc en la prova. Ara, junt amb el seu entrenador Víctor Revert, haurà de decidir en quina de les dos proves participarà el proper mes de març a València en el campionat d’Espanya.

En la mateixa competició, Víctor Botella guanyava la prova dels 800 llisos amb autoritat, amb un bon temps de 1’56”20, tot i que no va aconseguir la mínima per al d’Espanya. Víctor encara té competicions per davant i té grans opcions d’aconseguir el temps mínim i participar a l’estatal sub23.

Pel que fa al camp a través, a Onda Patricia Alacreu feia la millor prova de la temporada d’hivern i aconseguia el segon lloc en categoria sub20 seguida en el tercer lloc per Aina Álvarez, la qual acumula ja diversos pòdiums  en el que portem de temporada. Totes dues junt amb Inma Llorca , que va acabar cinquena al Cross d’Orihuela, lluitaran a final de mes per aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya de clubs

Per últim, als 10k Ibercaja de València, el veterà Nacho Pastor va aconseguir millorar la seua marca personal en 38” fins deixar-la en 32’39”.

La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament