21/04/2024 - 16:09
Més

  La Tesi sobre el Trèvol qualificada amb excel·lent Cum Laude

  Altres notícies

  El Projecte Trèvol de la Vall d’Albaida ja té la nota de la Tesi que vam presentar a Ontinyent en les jornades del passat mes de juny de 2023. «El modelo de Projecte Trèvol y su impacto social. Un análisis de 360º», realitzada i defensada per Beatriz Sánchez Herraéz, ha rebut la màxima qualificació, excel·lent Cum Laude. La ja doctora Cum Laude, Dra. Sánchez, defensà el seu treball el passat 2 de febrer de 2024 a les 12:00 hores al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Salamanca.

  Beatriz Sánchez va tindre el recolzament del Projecte Trèvol durant l’acte de presentació a la Universitat de Salamanca comptant amb la presència de tècnics i professionals de Trèvol així com dels directors de la Tesi: el Dr. Francisco de Borja Jordán de Urries, la Dra. Mª Cruz Sánchez i el Dr. Miguel Ángel Verdugo. La investigació, que ha durat 5 anys de treball, va obtenir la màxima qualificació del Tribunal presidit per el catedràtic Jesús Jornet de la Universitat de València, acompanyat en les funcions per la Dra. Maria Jesús Perales també de la Universitat de València i completant el tribunal la Dra. Victoria Martin de la USAL (Universitat de Salamanca).

  El motiu de que el INICO promoga una Tesi Doctoral es deu a que “el Projecte Trèvol porta anys treballant des de la pertinença comunitària, utilitzant, entre les seues estratègies el desplaçaments de  l’organització al context comunitari, la capacitació de la societat i l’aprofitament dels recursos de la Comunitat. Així com  l’impacte que tenen en les persones amb discapacitat i també en la Comunitat”.

  El resultat de la Tesi conclou que “la manera d’atendre la discapacitat de P.T. es considera innovadora i es presenta com una alternativa valuosa i necessària front als actuals serveis d’atenció a la discapacitat, on destaca pel seu enfoc centrat en oferir els suports adequats amb l’objectiu d’assegurar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i fomentar  de manera efectiva la plena inclusió en la Comunitat”

  La Dra. Beatriz Sánchez va tindre unes paraules d’agraïment als representants del Trèvol pel seu recolzament i tracte durant els cinc anys de treball: «Dicen que encontrar un trébol da suerte, però encontraros a vosotros la esperanza. Esperanza de que algún dia, todas las personas, tengan o no discapacidad, sean Comunidad». Amb aquestes paraules va agrair Sánchez l’amistat que s’ha generat amb el treball i la importància que té el Projecte Trèvol dins de les propostes actuals d’atenció a persones en situació de dependència.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -