Ontinyent col·labora amb un encontre per impulsar el teixit empresarial a les comarques centrals

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL) col·laboren amb “Enredra’t 2015” un encontre empresarial intercomarcal que tindrà lloc el proper 4 de juny a Ibi adreçat a emprenedors de La Vall d’Albaida, L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. L’encontre, que tindrà lloc a l’antiga fàbrica Rico del municipi alacantí a partir de les 9:00 hores, està finançat amb fons de la Unió Europea, l’Institut Valencia de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el portal d’empreniment i innovació Emprenem Junts, i és una activitat itinerant que també ha passat per Alcoi i Ontinyent (a 2013).

La jornada està promoguda pel CEEI d’Alcoi per activar i impulsar el teixit empresarial a les comarques centrals, i era presentada ahir a Ontinyent pel Director d’aquest centre, Roberto Payà, i el Vicepresident de la Confederació Empresarial COEVAL, Javier Cabedo. Tots dos explicaven que “Enreda’t” ofereix la possibilitat de conèixer les experiències d’emprenedors, empreses consolidades i de recent creació de la zona que han aconseguit l’èxit dels seus projectes i presentaran les estratègies amb què enfocar als clients, estar segurs a la xarxa, posicionar un negoci a internet, fer créixer el mercat, innovar en el model de negoci o reinventar la pròpia empresa . A més té com a objectiu fomentar i enfortir la xarxa de contactes, ja que es tracta d’un espai on aconseguir posicionament, socis, col·laboradors, inversors i clients en tan sols un matí de dedicació.

El contingut de la jornada es divideix en diverses àrees: “Amplia la teua xarxa de contactes”; “Experiències i casos d’èxit”; “Menús per Innovar” o “Explica i comparteix”. A l’apartat d’experiències i cassos d’exit es comptarà amb la participació de Juan Carlos Tortosa, responsable de vendes de l’empresa ontinyentina Ontinet.com, que explicarà a les 10:30 com la implantació d’Internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l’entorn empresarial han marcat l’evolució de la companyia, i recordarà la importància d’assegurar la informació de l’empresa.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez destacava la importància “del treball conjunt i colze a colze de les administracions i les empreses per fomentar l’activitat empresarial. Sempre hem dit que per fer front a la crisi som més forts si treballem junts, i esta és altra mostra”, assenyalava. La informació es pot ampliar a la plana web www.ceeialcoy.com , on també es poden formalitzar les inscripcions amb caràcter totalment gratuït.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop de 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida s’inicien en la transformació digital

Quasi 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida han completat el Curs d’iniciació a la …