728×90 caixa onti estiu
Home > Vall d'Albaida > Agullent > Les Ames de Casa d’Agullent programen uns “Cafés amb Tertúlia”

Les Ames de Casa d’Agullent programen uns “Cafés amb Tertúlia”

Les Ames de Casa d’Agullent, que enguany celebren els seu 25 aniversari, han encetat hui el projecte “Cafès amb Tertúlia”. Uns encontres amb dones que bé per la seua trajectòria professional o per la seua representativitat social ocupen espais tradicionalment ocupats per figures masculines.

La primera sessió dels “Cafès amb Tertúlia” ha tingut lloc aquest matí i la convidada ha estat Rosa Conca, sotspresidenta a nivell autonòmic de l’Associació per una Vida Independent. Els propers encontres tindran com a protagonistes a les arquitectes Anna Sanchis i Sílvia Párraga, a la llauradora de vocació, Neus Tormo Vidal, i a una dona del món de l’espectacle, que serà la narradora Almudena Francés. El projecte “Cafès amb Tertúlia” compta amb el suport de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

EconomyCash Juny

Segons ha explica Xelo Herrero Soler, presidenta de les Ames de Casa d’Agullent, es tracta d’uns encontres basats en fomentar relacions de confiança amb la convidada, per des d’eixa confiança poder escoltar, entendre i empatitzar amb la realitat que aquestes dones expliquen.

L’activitat també compta amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent, encapçalada per Tere Terol, qui valora molt positivament la iniciativa de les Ames de Casa. “A través d’un espai distés conversarem amb dones que amb la seua pràctica diària aporten nous referents respecte a la tradicional divisió del treball, o dels àmbits socials que han ocupat homes i dones”.

Font: Ajuntament d’Agullent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat convoca una concentració nocturna per condemnar la violència de gènere

Aielo de Malferit acollirà aquest acte de repulsa el pròxim 20 de setembre