matricula iespouclar 728x90px
Home > Cultura > Festes i tradicions > Paelles i presentació del programa-revista de l’Associació de Sant Esteve d’Ontinyent

Paelles i presentació del programa-revista de l’Associació de Sant Esteve d’Ontinyent

El diumenge 11 de juny va tindre lloc a l’ermita de Sant Esteve la presentació de l’edició del 2017 del programa-revista que, com cada any, edita l'”Associació de Llumeners de Sant Esteve” i el tradicional dinar del “dia de les paelles” a l’esplanada de l’ermita.

La jornada va començar en la presentació de la revista, que va estar presidit pel Llumener Major del 2017, Francisco Conca Vilaplana i la regina de les Festes, Marina Perales Conca, acompanyada per la seua Cort d’honor.

L’acte va comptar en l’assistència dels regidors de l’Ajuntament d’Ontinyent Manuel Cuesta, Jaime Peris i Tudi Guillem i d’una representació de l’Ajuntament de Palma de Gandia on se celebra el III circuit de Pàdel Sant Esteve.

Aquest any, la persona designada per a presentar el programa ha estat el llumener, i membre de la Junta Directiva de l’associació, José Pastor Osca qui, davant un nombrós públic, va repassar el seu contingut, fent una breu explicació dels diferents articles, imatges més significatives i anècdotes que inclou, i agraint la col·laboració desinteressada de les persones que, en les seues aportacions fan possible l’edició de la revista. Després de la presentació es va fer entrega als llumeners i autoritats d’un exemplar del programa.

A continuació es va procedir a repartir els ingredients de les nombroses paelles que es van elaborar per part dels més de 200 assistents que es van congregar a l’ermita en un dia totalment estival, que van acabar la jornada gaudint d’un bon dinar i en un excel·lent ambient.

Font: Associació de Llumeners de Sant Esteve

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Puig anuncia que “Les pedres de la memòria” començarà a Ontinyent

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dissabte que el projecte …