728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > Milloren la seguretat i condicions dels camins de Biar i Fuset

Milloren la seguretat i condicions dels camins de Biar i Fuset

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint estos dies a l’adequació del camí de Biar i el camí de Fuset, tots dos de titularitat municipal, per tal de millorar la seua seguretat i condicions de pas. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicaven que “aquesta actuació era necessària tant pel deteriorament produït pel pas del temps com, sobretot, pels episodis grans de pluges que han anat causant desperfectes. A més a més era una demanda que venien realitzant els veïns de la zona, on molts d’ells hi resideixen tot l’any, i que a més dóna pas a nombroses explotacions agrícoles i és utilitzada freqüentment per ciclistes i senderistes”, apuntaven.

En concret, en estos camins existeixen reguers per la calçada, la qual cosa ocasiona que en episodis de pluja l’aigua no discórrega per les cunetes, provocant encara més danys en el ferm del camí. Per a pal·liar açò, s’està procedint a netejar, perfilar i refinar les actuals cunetes de terra. A continuació s’anivellarà i compactarà l’actual plataforma dels camins, formats per un ferm de sahorres artificials. A més es taparan tots els reguers existents en els camins, s’esbrossaran les vores i es donaran els pendents transversals a la plataforma de tal manera que l’aigua de pluja siga conduïda ràpidament cap a les cunetes existents en els marges del camí. Finalment s’estendrà una nova capa de sahorra artificial.

Els regidors també coincidien en destacar que “aquestes actuacions milloraran notablement la comoditat i la seguretat dels conductors que diàriament circulen pel camí de Biar o el camí de Fuset i continuen en la línia encetada amb les adequacions d’altres vies com el camí de la Penya Blanca o el de la Font Santa” recordaven.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Habiliten una marquesina a la parada de bus de Daniel Gil davant la petició dels usuaris

Familiars d’usuaris del Centre de Dia per a persones amb discapacitat havien demanat alguna acció per protegir-los del vent i la pluja mentre esperen el bus