728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > 3.500€ en premis als clients del comerços d’Ontinyent

3.500€ en premis als clients del comerços d’Ontinyent

La tornada de les vacances té premi a Ontinyent per segon any consecutiu. L’àrea de Política Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent junt a les associacions de comerciants Comerç In, SOC, AHVAL i ACIS Sant Rafel promouen la II edició de la campanya “Hora de Tornar”, en la qual es repartiran 3.500 euros en premis entre aquells que realitzen compres a la ciutat d’Ontinyent, a través de butlletes rasca-rasca.

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que l’objectiu de la campanya és “seguir contribuint a l’impuls de l’economia local i reactivar el consum en un mes com és setembre”. Úbeda destacava que en esta segona edició triplica amplament la xifra d’establiments participants (de 51 a 160) i amplia també els premis, que l’any passat eren 2.000 euros en premis, que enguany passen a 3.500, repartits en 12 premis de 50€, altres 30 de 30€, 50 de 20€ i 100 de 10€, als que podran optar els clients amb les butlletes rasca-rasca que es lliuraran als establiments adherits des de divendres 14 de setembre fins diumenge 7 d’octubre. El regidor tenia paraules d’agraïment “per a la implicació i participació de les diferents associacions que participen en la campanya”.

Amparo Boscà, gerent de Comerç IN i representant del Consell Econòmic i Social (CES, al si del qual va nàixer la campanya), explicava que esta iniciativa s’ha repetit enguany davant l’èxit i el recolzament de les associacions perquè “des del CES el que fem es reactivar i dinamitzar el sector comerç, serveis i hosteleria perquè la gent dels voltants vinga a Ontinyent”. Boscà recordava que “Hora de Tornar” ofereix tot allò necessari per a aquest període en establiments d’alimentació, calçat, equipament per a la llar, moda i complements, moda infantil, benestar i salut, oci o papereria.

El vicepresident de SOC, Jordi Tortosa, incidia en la importància de la iniciativa i recordava que dins de la campanya Hora de Tornar s’integren també altres activitats com ara el sopar popular que organitzarà SOC a la Plaça del Barranquet el 22 de setembre a les 21:00 hores, que inclourà degustació de cerveses i un sorteig de regals i estarà precedit de passacarrers amb cabets i tabaleters des de les 18:30. El sopar, a més, donarà pas des de les 23:30 hores a l’actuació musical de Rubén Terol i Luis Vila.

Comerç IN paral·lelament durant la campanya potenciarà el reciclatge per cuidar el nostre entorn a través de la idea de les 3R’s (reciclar, reduir i reutilitzar). Els establiments membres de l’associació regalaran una bossa reutilitzable i cada vegada que acudisquen a comprar amb dita bossa obtindran un segell i podran guanyar més premis.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La UDP recorda les vivències de la Guerra Civil amb la visita als refugis antiaeris d’Ontinyent

Esta activitat s'emmarca dintre de les accions que l'Ajuntament organitza per