728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > L'Olleria > Azael Tormo guanya el XIV Concurs Francesc Cerdà amb la marxa mora IBN JAZIM

Azael Tormo guanya el XIV Concurs Francesc Cerdà amb la marxa mora IBN JAZIM

El compositor Azael Tormo Muñoz, natural de Manuel, s’ha alçat amb el primer premi del XIV Concurs de Musica festera Francesc Cerdà, dotat amb 2.000€, amb la marxa mora Ibn Jazim i que es va entregar dissabte a la vesprada en un Teatre Goya ple de gom a gom. El segon premi, dotat amb 1.000€, fou per al compositor alcoià Alfons Yépez Santamaria ‘Chipi’ amb l’obra Urip-Mora, que tindrà com a títol definitiu Shaqiqa.

El premi del públic, dotat amb 500€, fou per a Vicente Cuquerella Seguí, de Castelló de Rugat, amb l’obra SUS i l’accèssit per a Yesma de Crecendo Quirante Sánchez de la població alacantina d’Agost. El jurat d’aquest XIV edició estava format pels compositors i directors Rafael Mullor Grau, Sofia Oviedo Garcia i Víctor Vallés Fornet.

Amb el lliurament dels premis es va posar el punt i final a un emotiu concert de música festera a càrrec de la SEM Santa Cecilia de l’Olleria.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La SUAMO interpretarà peces inèdites centenàries de Rafael Martínez Valls al seu concert de Santa Cecília

El regidor de Cultura anima a la ciutadania a participar de les activitats organitzades per la banda ontinyentina per commemorar el centenari de l’himne d’Ontinyent