728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > La Mancomunitat promou el turisme industrial i experiencial a la Vall d’Albaida

La Mancomunitat promou el turisme industrial i experiencial a la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida es reunia aquesta setmana amb empresaris de la comarca per tal de presentar-los el “Programa d’impuls al turisme experiencial i creatiu de la Vall d’Albaida”; pel qual les empreses de la comarca podran accedir a assistència tècnica per al disseny i desenvolupament de serveis de turisme industrial.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat explicaven que els turistes tenen cada vegada més interés en el turisme experiencial i busquen un tipus de turisme més original, creatiu i basat en les vivències. Per això l’assistència tècnica a aquestes empreses tindrà com a guia de desenvolupament el patrimoni, però també la indústria, l’economia, els oficis típics, l’artesania, el medi natural i la cultura.

EconomyCash Juny

D’aquesta manera, la Mancomunitat ajudarà a crear el disseny individualitzat d’una visita i/o activitat turística a les instal·lacions productives de les empreses participants. A més, es formarà a una persona de l’empresa perquè aquesta siga l’encarregada d’atendre i coordinar les visites, convertint-se en un ambaixador no només del seu negoci sinó del turisme experiencial de la Vall d’Albaida. Fins al moment, ja s’han adherit al programa una quinzena d’empreses de la comarca.

El president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, destacava que “la nostra comarca està composta per municipis que tenen molt que oferir a totes aquelles persones que busquen un tipus de turisme més original, diferent, genuí i personal. Des de la Mancomunitat volem potenciar que les empreses puguen participar d’aquest nou model turístic” explicava.

Cal destacar que aquesta és una més de les accions integrades en el programa d’impuls al turisme experiencial i creatiu que es desenvolupa dins del Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida, on treballen conjuntament Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Una passarel·la de vianants connectarà el casc urbà amb el polígon S. Vicent

També es construirà una vorera de més de 400m i 4m d'amplària connectada a l'actual avinguda de València