fitur 2019
Home > Vall d'Albaida > La Mancomunitat de Municipis estarà present en la Fira de les Comarques

La Mancomunitat de Municipis estarà present en la Fira de les Comarques

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida estarà present a la 7a edició de La Fira de les Comarques que tindrà lloc a la plaça de bous de València aquest cap de setmana, 5, 6 i 7 d’abril. Aquesta fira, organitzada pel Patronat Provincial de Turisme València, té com a objectiu la promoció turística de les comarques i productes valencians i en ella participen ajuntaments, mancomunitats i empreses de tota la Comunitat Valenciana. 

El departament de Turisme de la Mancomunitat viatjarà fins a València per a donar a conéixer i promocionar tota l’oferta turística de la Vall d’Albaida, entre la qual destaca el programa de Turisme Industrial i Experiencial, el Planificador Turístic, les rutes de senderisme, el programa “Entre Comarques” o la ruta cicloturista “Roda la Vall”, que recentment ha sigut reconeguda com una de les millors d’Espanya.  A més, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida estarà acompanyada també dels estands d’Ontinyent i Bocairent, localitats que també participen en la Fira de les Comarques. 

EconomyCash Juny

El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, destacava que “és molt important participar en aquesta classe de fires amb tanta repercussió en les quals podem exposar al sector turístic i al públic en general tota l’oferta amb la qual compten a la Vall d’Albaida. Tenim 34 municipis amb una gran quantitat d’atractius, tant a l’àmbit cultural, històric, gastronòmic, natural com d’oci. A més treballem contínuament per presentar aquesta oferta d’una manera original i genuïna que ens caracteritza” explicava Gomar.

L’estand de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida a la Fira de les Comarques estarà oberta divendres en horari de 18:00h a 21:00h; dissabte d’11:00h a 15:00h i de 17:00 a 21:00h; i diumenge d’11:00 a 15:00h i de 17:00 a 20:00h.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

900 alumnes participen en la campanya de prevenció de consum de tabac de la UPCCA

La campanya ha conclòs amb l’entrega del premi del IX Concurs de Cartells a Míriam Gómez Calabuig del CEIP Ramon Esteve de La Pobla del Duc