ua 2018
Home > Política > El PSPV de la Vall d’Albaida se suma a la vaga del Dia de la Dona

El PSPV de la Vall d’Albaida se suma a la vaga del Dia de la Dona

L’executiva comarcal del PSPV a la Vall d’Albaida, reunida amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, ha manifestat el seu suport a les dones, la defensa dels seus drets i les polítiques d’igualtat como a instrument per a aconseguir una societat més justa i igualitària per a hòmens i dones, ha acordat:

1- Sumar-se a les reivindicacions de Comissions Obreres i la Unió General de Treballadors/es, i donar suport a la vaga promoguda per estes organitzacions, definida en parades laborals en cada centre de treball de dos hores per torn, així com als distints actes, manifestacions i mobilitzacions que se celebren amb motiu del 8 de març, per tal de reiterar el nostre compromís actiu amb l’eliminació de la discriminació laboral, econòmica i social de les dones.

2- Així mateix traslladem al govern, grups parlamentaris i interlocutors socials, la necessitat de fer efectives les mesures oportunes a través del diàleg social, per a evitar les situacions de discriminació, fer efectiu el Pacte contra la Violència i acabar amb els nivells de desigualtat existents al nostre país.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Diputació destina més de 3,4 milions d’euros als municipis de la Vall d’Albaida

La inversió s’emmarca dins del quart pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), amb 35 milions d’euros de dotació, que es traduiran en millores en espais públics que decidiran els ajuntaments.