728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Bocairent > Incendis forestals a Bocairent i Terrateig
Imatge de l'incendi a Terrateig.

Incendis forestals a Bocairent i Terrateig

Aquesta vesprada s’han declarat dos focs a la Vall d’Albaida.

En el primer cas, a Bocairent, el conat d’incendi ha sigut ocasionat per un llamp, producte de les tempestes amb aparell elèctric de la vesprada a la zona. Per sufocar el foc treballen a la zona un mitjà aeri, 3 unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues autobombes i un AAMM, segons ha comunicat a través de Twitter el 112.

A les 21:15 hores s’han retirat el mitjà aeri, una unitat de bombers forestals i una autobomba.

En el cas de Terrateig, el foc s’ha originat al voltant de les 20:15 hores de la vesprada i mobilitza a dos mitjans aeris, dues unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues dotacions dels bombers del Consorci de València i un coordinador, segons dades de la mateixa font.

A les 22 hores el foc continua actiu i es treballa per extingir-lo sense mitjans aeris, però amb 5 unitats de bombers forestals i 4 autobombes, a més de 2 dotacions de bombers del Consorci.

Actualització 23h: Els incendis de Bocairent ja han estat sufocats. Segons ha informat l’Ajuntament de Bocairent, el foc ha cremat un total de 40m2

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Justícia tria l’antiga fàbrica de Bernabeu per ubicar el nou Palau de Justícia d’Ontinyent

Els informes tècnics d’idoneïtat donen llum verda a l’inici dels tràmits per a la compra d’un edifici de 2.295m2 situat a 450 metres dels actuals jutjats al barri del Llombo